Netin parhaimmat vitsit | Voihan vitsien vitsi!
Netin parasta huumoria
Vitsien Vitsit artikkeli | Lisätty: 21.04.2023

Meemikone: 10 hauskinta internet-meemiä kaikkien aikojen | vitsienvitsit.fi
Kuva: EsaRiutta / Pixabay

Meemikone: 10 hauskinta internet-meemiä kaikkien aikojen

Meemeistä on tullut kaikkialla läsnä oleva osa internetkulttuuria, ja ne leviävät nopeasti sosiaalisessa mediassa ja muilla verkkoalustoilla. Humoristisista kuvista nokkeliin kuvateksteihin, meemeillä on voima yhdistää ihmisiä, herättää keskustelua ja naurattaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin kaikkien aikojen hauskimpia ja suosituimpia meemejä.

Hauskimpia ja suosituimpia meemejä

  1. Distracted Boyfriend - Tässä meemissä on arkistokuva miehestä, joka kääntää päätään katsellakseen naista, kun hänen tyttöystävänsä katsoo paheksuvasti. Sitä on käytetty kuvituksena kaikkeen poliittisesta satiirista työpaikkahuumoriin.
  2. Woman Yelling at a Cat - Tässä meemissä on kuvakaappaus tosi-tv-ohjelmasta "The Real Housewives of Beverly Hills" ja kuva hämmentyneen näköisestä kissasta. Kuvien välinen kontrasti luo humoristisen vaikutelman, ja siitä on syntynyt lukemattomia muunnelmia.
  3. Bad Luck Brian - Tässä meemissä on kuva nuoresta miehestä, jolla on selvästi nörttimäinen ulkonäkö, ja siihen on liitetty humoristisia kuvatekstejä hänen onnettomuuksistaan. Siitä on tullut klassinen esimerkki itseironisesta huumorista.
  4. Success Kid - Tässä meemissä on kuva nuoresta pojasta, joka puristaa nyrkkiä voitosta, ja siihen on liitetty humoristisella tai ironisella tavalla menestystä kuvaavia kuvatekstejä.
  5. Grumpy Cat - Tässä meemissä on kuva kissasta, jolla on jatkuvasti äreä ilme, ja siihen on liitetty kuvatekstejä, jotka ilmaisevat halveksuntaa tai turhautumista. Grumpy Catista tuli sensaatio sosiaalisessa mediassa, ja siitä syntyi jopa oma tuotesarja.
  6. Ight, Imma head out - Tässä meemissä on kuvakaappaus animaatioelokuvasta "Paavo Pesusieni", jossa hahmo Paavo sanoo "Ight, Imma head out". Meemiä käytetään usein ilmaisemaan halua poistua tilanteesta tai lopettaa keskustelu.
  7. This is fine - Tässä meemissä on kuva sarjakuvakoirasta, joka istuu pöydän ääressä liekkien ympäröimänä. Koira sanoo rauhallisesti: "Tämä on hienoa", vaikka kaikki sen ympärillä on liekeissä. Siitä on tullut suosittu tapa ilmaista tunnetta siitä, että on hukkua tai on huonossa tilanteessa.
  8. Arthur Fist - Tässä meemissä on kuvakaappaus lasten tv-sarjasta "Arthur", jossa Arthur-hahmo puristaa nyrkkiä vihaisena. Meemiä käytetään usein ilmaisemaan turhautumista tai ärsytystä.
  9. Surprised Pikachu - Tässä meemissä on kuva Pokemon-hahmo Pikachusta, jolla on yllättynyt ilme. Sitä on käytetty ilmaisemaan järkytystä, yllätystä tai epäuskoa humoristisella tavalla.
  10. But That´s None of My Business - Tässä meemissä on kuva teetä siemailevasta Kermit-sammakosta, johon on liitetty tuomitsevaa mielipidettä ilmaiseva kuvateksti, jota seuraa lause "But That´s None of My Business". Siitä on tullut suosittu tapa ilmaista paheksuntaa tai halveksuntaa jonkun toisen käytöstä kohtaan.

Meemit ovat suosittu viihdemuoto

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä monista meemeistä, jotka ovat vuosien varrella kiinnittäneet internetin käyttäjien huomion. Meemit kehittyvät jatkuvasti, kuten kuuma twerkkaaja video, ja uusia meemejä luodaan koko ajan, joten on mahdotonta ennustaa, mistä meemeistä tulee seuraava suuri juttu.

Yksi syy siihen, miksi meemeistä on tullut niin suosittu viihdemuoto, on se, että ne ovat usein samaistuttavia ja heijastavat yhteisiä kokemuksia tai tunteita. Niillä voidaan myös kommentoida ajankohtaisia tapahtumia tai kulttuurisia suuntauksia ja antaa humoristinen tai satiirinen näkökulma vakaviin asioihin.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikki meemit eivät ole samanlaisia. Jotkin meemit voivat olla loukkaavia, tunteettomia tai edistää haitallisia stereotypioita. On tärkeää olla tietoinen meemien mahdollisista vaikutuksista ja välttää sellaisten meemien levittämistä, jotka voivat aiheuttaa haittaa tai ylläpitää kielteisiä asenteita.

Yhteenvetona voidaan todeta, että meemeistä on tullut olennainen osa internetkulttuuria, ja niillä on voima yhdistää ihmisiä huumorin ja yhteisten kokemusten kautta. On kuitenkin tärkeää käyttää niitä vastuullisesti ja olla tietoinen tiettyjen meemien levittämisen mahdollisista seurauksista.

Piristä arkeasi lukemalla hauskoja artikkeleita

Jaa tämä artikkeli:
       


Naurattaa jo valmiiksi
Nyt on huumori kohdillaan
#2291

Arjen Robben matkustaa Suomeen ruokaostoksille

Miksi jalkapalloilija Arjen Robben matkustaa aina Suomeen ruokaostoksille?

- Koska Cittarissa on hänen nimeään kantava kampanja “Arjen Säästöjä“.


Urheiluvitsit | Lähettänyt: Litmanen | 26.02.2023

Voihan vitsien vitsit | VitsienVitsit.fi

Yhteistyökumppanin mainos:

Parhaimmat TEMU tarjoukset ja koodit löydät AlennusTutka.fi
Netin parasta huumoria

Vitsien Vitsit artikkelit


Juttua ja asiaa vitseistä, stand upista sekä huumorista yleensä. Mikä ihmisiä naurattaa tällä hetkellä, katso komedian suosikit elokuvamaailmassa ja lue mitä erikoisimmat kommellukset sekä meemit! Julkaisemme hauskoja artikkeleita ja löydä ehkä Suomen tai jopa koko maailman paras vitsi kattavan huumoriosaston joukosta.


Poimintoja artikkeleista:

08.08.2022: Kuuntele valmiiksi luettuja vitsejä Youtubessa
02.03.2023: Huumori on tärkeä osa viihdettä
09.02.2023: Näin huumori tuo lisäarvoa pelaamiseen
13.09.2022: Vitsit ja pelaaminen ja hauskat hetket arjessa
09.02.2023: Huumorin tuoma yhteisöllisyys harrastelija porukoissa
30.01.2024: Kasinohuumoria
03.07.2023: Mikä tekee huumorista viihteellisen ja mitä komedia itseasiassa on?
09.09.2022: Kotimaan matka Tampereen tai Helsingin Stand Up iltoihin
27.12.2023: 5 parasta ja hauskaa uudenvuoden peliä juhlatunnelmaan
21.04.2023: Hauskanpitoa huvin vuoksi: Miten vitsit ja komedia ohjaavat viihdettä


Naurattaa jo valmiiksi

Yhteydenotto & tiedustelut:

Sivuston tukijat:

Alennuskoodit verkkokauppoihin | AlennusTutkaÄlyttömän hyvää ajanvietettä | ÄlypelitMedialehti on netissä selattava julkaisuMuistipelit netissäNetin parhaimmat pieruvitsit | Liekkipieru.fiOletko ninjoista parhain | Ninja Mummo the GameParhaimmat arvonnat netissäParhaimmat pelit netissäPaskat vitsit suoraan WC-pöntöstäPelaa netissä ja voita palkintojaPelaa parhaita taitopelejäPelimaailmasta löytyy timanttiset arvonnatPelimiehen parhaimmat kilpailutWear Finnish Sisu with attitude!