Netin parhaimmat vitsit | Voihan vitsien vitsi!
Netin parasta huumoria
Vitsien Vitsit artikkeli | Lisätty: 03.12.2022

Nauru on parasta lääkettä | vitsienvitsit.fi
Kuva: Stevencao91 / Pixabay

Nauru on parasta lääkettä

On hauskaa nauraa, mutta tiesitkö, että se voi todella parantaa terveyttäsi? Opi hyödyntämään naurun ja huumorin voimakkaita etuja.

Kunnon naurut päivittäin nostavat immuunivastetta kehossa ja edistävät mielen terveyttä ja virkeyttä. Nauramisen on todettu toimivan paranemista oleellisesti edistävänä sekä oloa helpottavana tekijänä. Nauru ei kuitenkaan korvaa lääkäriä ja lääkitystä, mutta toimii erinomaisena tukilääkkeenä. Kun mieli on iloinen ja toiveikas, sairaudesta toipuminen sujuu nopeampaa.

Nauramisen edut

Se on totta: nauru on vahva lääke. Se kokoaa ihmisiä yhteen tavoilla, jotka käynnistävät terveitä fyysisiä ja emotionaalisia muutoksia kehossa. Nauru vahvistaa immuunijärjestelmääsi, kohottaa mielialaa, vähentää kipua ja suojaa stressin haitallisilta vaikutuksilta. Mikään ei toimi nopeammin tai luotettavammin palauttamaan mielesi ja kehosi tasapainoon kuin hyvä nauru. Huumori keventää taakkaasi, herättää toivoa, yhdistää sinut muihin ja pitää sinut maassa, keskittyneenä ja valppaana. Se myös auttaa sinua vapauttamaan vihan ja antamaan anteeksi nopeammin.

Lapsina nauroimme satoja kertoja päivässä, mutta aikuisina elämä on yleensä vakavampaa ja naurua harvemmin. Mutta etsimällä enemmän mahdollisuuksia huumorille ja naurulle voit parantaa emotionaalista terveyttäsi, vahvistaa ihmissuhteitasi, löytää suurempaa onnellisuutta – ja jopa lisätä vuosia elämääsi.

Kyky nauraa helposti ja usein, sillä on niin paljon voimaa parantaa ja uudistua, on valtava resurssi ongelmien voittamisessa, ihmissuhteiden parantamisessa ja sekä fyysisen että henkisen terveyden tukemisessa. Mikä parasta, tämä korvaamaton lääke on hauska, ilmainen ja helppokäyttöinen.

Nauru on hyväksi terveydelle

Nauru rentouttaa koko kehoa. Hyvä, runsas nauru lievittää fyysistä jännitystä ja stressiä jättäen lihaksesi rentoiksi jopa 45 minuutiksi sen jälkeen.

Nauru voi jopa auttaa sinua elämään pidempään. Norjassa tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että ihmiset, joilla on vahva huumorintaju, elivät kauemmin kuin ne, jotka eivät naura niin paljon. Ero oli erityisen huomattava syöpää sairastavien kohdalla.

Nauru vahvistaa immuunijärjestelmää. Nauru vähentää stressihormonien määrää ja lisää immuunisoluja ja infektioita torjuvia vasta-aineita, mikä parantaa vastustuskykyäsi sairauksia vastaan.

Nauru suojaa sydäntä. Nauru parantaa verisuonten toimintaa ja lisää verenkiertoa, mikä voi auttaa sinua suojaamaan sydänkohtaukselta ja muilta sydän- ja verisuoniongelmilta.

Nauru laukaisee endorfiinien, elimistön luonnollisten hyvän olon kemikaalien, vapautumisen. Endorfiinit edistävät yleistä hyvinvointia ja voivat jopa väliaikaisesti lievittää kipua.

Nauru keventää vihan raskasta kuormaa. Mikään ei hajota vihaa ja konflikteja nopeammin kuin yhteinen nauru. Hauskan puolen tarkastelu voi asettaa ongelmat perspektiiviin ja antaa sinun siirtyä eteenpäin vastakkainasetteluista pitämättä kiinni katkeruudesta tai kaunasta.

Nauru polttaa kaloreita. Okei, joten se ei korvaa kuntosalilla käyntiä, mutta eräässä tutkimuksessa havaittiin, että 10–15 minuutin nauraminen päivässä voi polttaa noin 40 kaloria – mikä saattaa riittää pudottamaan kolme tai neljä kiloa vuoden aikana.

Hauskoja pelejä ja sitten naurattaa

Myöskin pelaamalla voi saada hyvät naurut aikaan. Vaikka useimmissa peleissä, kuten videopelit, pinna kiristyy toden teolla esimerkiksi suuren vaikeustason vuoksi, tuolloin on hyvä pitää taukoa ja vaikka nauraa välillä stressi pois.

Twister. Tämä voi joskus olla sopimatonta, kun kosketus osuu toisen ihmisen arkaan paikkaan. Se voi kuitenkin olla myös täysin viaton peli ja pirun hauska! Peliä pelataan vain pyöräyttämällä valintakiekkoa ja sitten katsotaan, kuka pystyy pitämään itseään kierrettyyn asentoon pisimmälle. Laita häviäjä tiskaamaan astiat!

Kaksi totuutta ja valhe. Useimmat ihmiset pelaavat tätä jäänmurtajana pienissä sievissään tai ensimmäisen kokouksen yhteydessä uudelle ihmisryhmälle, mutta voit myös pelata sitä muuten vain todella hauskana pelinä. Tämä on erityisen hyvä testattaessa, kun haluat nähdä, kuinka paljon ystäväsi on kiinnittänyt huomiota. Tarvitsee vain keksiä 2 totuutta ja yksi valhe itsestäsi ja katso, voiko hän arvata, mitkä ovat. Pyydä häntä tekemään sama ja testaa omaa muistiasi.

En ole koskaan koskaan. En ole koskaan koskaan ollut melko suosittu peli, joka pelataan paljon juhlissa. Jotta se olisi intiimimpi, pelaa vain kahden kanssa ja pidä se asianmukaisena. Sano vain sellaiset asiat, "en ole koskaan koskaan ollut Euroopassa", ja tutustu enemmän poikaystäväsi.

Videopelit. Jos etsit videopelejä pelaamiseen, kun olet todella kyllästynyt jo kaikkeen muuhun. Videopelit ovat yksi asia, joka pitää sinut viihdyttyneenä tunteja. Tiedetään että useimpia tyttöystäviä harmittaa kun heidän poikaystävänsä pelaavat videopelejä, mutta nyt on mahdollisuus nähdä, mitä on oikein kyse. Ehkä voit jopa tehdä vedon, että jos voitat hänet pelissä, hänen pitää olla pelaamatta viikko tai vaikka pari! Tai sitten voit kokeilla onneasi esimerkiksi Arvontamaailma sivustolla, mistä löytyy netin parhaimmat arvonnat. Sinulla on hauskaa ja kuka tietää! Ehkä voit nauttia itsestäsi tarpeeksi, jotta se olisi säännöllinen.

Naurujooga

Naurujoogassa voi huomata, että nauraminen voi olla hyväksi myös silloin, kun ajattelee, että nauraminen "ei ole sallittua", esim. kun ihminen on huonotuulinen tai allapäin. Vaikeilta tuntuvissa tilanteissa nauru voi kuitenkin toimia voimavaroja antavana tekijänä, tuoden uutta puhtia ja jaksamista kohdata elämän isot ja pienet haasteet, tuoden samalla lisää harmoniaa elämään.

Nauru auttaa sinua pysymään henkisesti terveenä

Nauru saa hyvän mielen. Ja tämä positiivinen tunne pysyy sisälläsi senkin jälkeen, kun nauru on laantunut. Huumori auttaa säilyttämään positiivisen, optimistisen näkemyksen vaikeiden tilanteiden, pettymysten ja menetysten läpi.

Enemmän kuin pelkkä hengähdystauko surusta ja tuskasta, nauru antaa sinulle rohkeutta ja voimaa löytää uusia merkityksen ja toivon lähteitä. Jopa vaikeimpina aikoina nauraminen – tai jopa pelkkä hymy – voi auttaa sinua saamaan olosi paremmaksi. Ja nauru on todella tarttuvaa – pelkkä naurun kuuleminen saa aivosi käyntiin ja saa sinut hymyilemään ja liittymään hauskanpitoon.

Piristä arkeasi lukemalla hauskoja artikkeleita

Jaa tämä artikkeli:
       


Naurattaa jo valmiiksi
Nyt on huumori kohdillaan
#1385

Mitä eroa on punamonnilla ja asianajajalla?

Mitä eroa on punamonnilla ja asianajajalla?
- Toinen on pohjamudissa kierivä inhottava mudansyöjä ja ensimmäinen on kala.


Asianajajavitsit | Lisätty: 03.10.2022

Voihan vitsien vitsit | VitsienVitsit.fi

Yhteistyökumppanin mainos:

Katso parhaimmat äänikirja ja elokuva & TV-sarja suoratoistopalveluiden tarjoukset
Netin parasta huumoria

Vitsien Vitsit artikkelit


Juttua ja asiaa vitseistä, stand upista sekä huumorista yleensä. Mikä ihmisiä naurattaa tällä hetkellä, katso komedian suosikit elokuvamaailmassa ja lue mitä erikoisimmat kommellukset sekä meemit! Julkaisemme hauskoja artikkeleita ja löydä ehkä Suomen tai jopa koko maailman paras vitsi kattavan huumoriosaston joukosta.


Poimintoja artikkeleista:

16.09.2022: Hauskimmat kasinoteemaiset elokuvat TOP-5
27.12.2023: 5 parasta ja hauskaa uudenvuoden peliä juhlatunnelmaan
08.06.2023: Onko komedia on välttämätön videopeleille?
09.09.2022: Kotimaan matka Tampereen tai Helsingin Stand Up iltoihin
21.04.2023: Hauskanpitoa huvin vuoksi: Miten vitsit ja komedia ohjaavat viihdettä
09.09.2022: Vitsien kertominen on osa monta eri aktiviteettia
12.11.2022: Parhaat vitsit eri kategorioista vuonna 2022
09.01.2024: Suositun koomikon vitsailusta seurasi melkoinen soppa
06.02.2023: Hauskaa puuhaa netissä
07.11.2022: Nauru pidentää ikää – Ota rennosti arjessa


Naurattaa jo valmiiksi

Yhteydenotto & tiedustelut:

Sivuston tukijat:

Alennuskoodit verkkokauppoihin | AlennusTutkaÄlyttömän hyvää ajanvietettä | ÄlypelitMedialehti on netissä selattava julkaisuMuistipelit netissäNetin parhaimmat pieruvitsit | Liekkipieru.fiOletko ninjoista parhain | Ninja Mummo the GameParhaimmat arvonnat netissäParhaimmat pelit netissäPaskat vitsit suoraan WC-pöntöstäPelaa netissä ja voita palkintojaPelaa parhaita taitopelejäPelimaailmasta löytyy timanttiset arvonnatPelimiehen parhaimmat kilpailutWear Finnish Sisu with attitude!